Безупречна хигиена в индустрията

Работите в сферата на индустрията? Имате проблем със силно замърсените повърхности и неприятните миризми? А знаете ли, че ние от Екоклийнър можем да Ви помогнем?

Всички са чували, че използването на очистители от разтварящ вид е свързано с дълго и трудно почистване. Те са вредни за околната среда, ТОКСИЧНИ за здравето на човека и могат да увредят почистваната повърхност.

В тази статия ние ще Ви представим алтернативата – INDUSTRIAL и INDUSTRIAL G5.

Препаратите Industrial представляват очистители на водна основа. Принципът им на действие се базира на физическо отделяне на замърсяванията от повърхността БЕЗ протичане на химична реакция. Това е основата разлика между тях и традиционните разтворители. Това ги прави напълно БЕЗОПАСНИ за околната среда, почистваните повръхности и здравето на хората.

При използването на препаратите Industrial и Industrial G5 НЕ е нужно да носите защитни ръкавици, маска или да предпазвате очите си. При попадане на кожата, те не предизвикват химични изгаряния и силни алергични реакции.

Най-голямото им предимство е, че имат почистващи и обзмасляващи способности. Отстраняват безупречно природните, технологичните и битовите миризми като природен газ. Свалят статичния заряд всякакви смазки, шлифовъчни и полировъчни пасти.

По тези причини, нашите препарати могат да се използват ефективно върху всякакви повърхности като метал, дърво, гума, пластмаса и текстил, бетон, гума и други. Подходящи са и за многократна употреба за почистване във вибрационни вани.

Всички препарати от серията Industrial НЕ съдържат фосфати и са биологично разградими до 85% за 28 дни.

Това са само част от предимствата на нашите препарати, подходящи за индустрията. Свържете се с нас на телефон: 052 50 40 49, ако имате въпроси. Ние ще Ви разясним как нашите препарати могат да помогнат за безупречната хигена във Вашето предприятие.

2 thoughts on “Безупречна хигиена в индустрията”

 1. Даниел Йорданов

  Със сигурност ще ги пробвам. Ръкавиците и маските са много дразнещи за носене и също така са вредни за здравето. Статията беше много интересна!

 2. Диян Петров

  Статията, която ми предоставихте, много ми помогна!. Тя представя интересна и актуална тема за нашето общество – безупречната хигиена в индустрията. Тя правилно подчертава важността на правилната хигиена при производството на храни, фармацевтика, козметика и други индустрии, където качеството на продукта е от жизненоважно значение за здравето на хората.

  Статията изтъква важността на специализираното почистване и дезинфекция на индустриалните помещения и оборудване, както и възможностите за регулярни проверки и анализи, за да се гарантира безопасността и качеството на произведените продукти.

  От моя гледна точка, статията е информативна и предоставя полезни съвети и насоки за тези, които работят в индустриални среди и се занимават с производство на храни и други продукти. Надявам се, че тя ще бъде полезна за всички, които търсят начини да подобрят хигиената и качеството на продуктите си в индустриалната област.
  Статията „Безупречна хигиена в индустрията“ е отличен пример за това как правилната хигиена и дезинфекция могат да се използват за гарантиране на безопасността и качеството на продуктите в индустриалната област. Статията представя важните аспекти на правилното почистване и дезинфекция, които трябва да се спазват, за да се осигури безупречната хигиена в производствените среди.

  Съществуват много причини, поради които правилната хигиена е от съществено значение за индустриалните производители. Най-важното е, че добрата хигиена гарантира, че продуктите, които се произвеждат, са безопасни за консумация и използване. По-специално, когато става дума за производство на храни, лекарства или козметика, правилната хигиена и дезинфекция са критични за предотвратяване на различни заболявания и инфекции.

  Статията въвежда читателя в света на специализираното почистване и дезинфекция, като подчертава важността на правилното обучение и оборудване на персонала. За да се гарантира, че индустриалните помещения и оборудване са безопасни и почистени правилно, трябва да се използват специализирани почистващи продукти и оборудване, като например високочестотни прахосмукачки, почистващи машини за подове, машини за почистване на съдове и други.

  Освен това, статията обяснява важността на редовната проверка и анализ на качеството на водата, която се използва за почистване и дезинфекция. Вода може да бъде носител на много различни видове бактерии, вируси и други замърсявания, които могат да заразят продуктите и да представляват опасност за здравето на хората. Затова е от съществено значение да се гарантира, че водата, която се използва за почистване и дезинфекция, отговаря на определените стандарти за качество и че е подходяща за използване в индустриалните производствени среди.

  Статията посочва също така, че за да се гарантира правилната хигиена в индустриалните помещения, е от съществено значение да се прилагат подходящи процедури за почистване и дезинфекция на всички повърхности, където може да се натрупат замърсявания и бактерии. Тези процедури трябва да се спазват стриктно и да се извършват редовно, за да се гарантира, че повърхностите са безупречно чисти и сигурни за работа.

  Посочвайки всички тези важни аспекти на правилната хигиена в индустрията, статията ни дава ясен обобщен преглед на това, което е необходимо да се направи, за да се гарантира безопасността на произведените продукти. Статията е написана с ясен и лесен за разбиране език, което я прави подходяща за всички, които са заинтересовани от правилната хигиена в индустриалните среди.

  В заключение, статията „Безупречна хигиена в индустрията“ е отличен източник на информация за правилното почистване и дезинфекция в индустриалните производствени среди. Тя представя важните аспекти на правилното почистване и дезинфекция, които трябва да се спазват, за да се осигури безупречната хигиена и безопасност в индустриалните производствени среди. Статията подчертава важността на обучение и оборудване на персонала, редовната проверка на качеството на водата и спазването на правилните процедури за почистване и дезинфекция. Всичко това прави статията много полезен източник на информация за всички, които работят или са заинтересовани от индустриалната производствена среда.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top