Как да изчистим дома си от мухъл? - Ecocleaner

Как да изчистим дома си от мухъл?

Мухълът – един от най-сериозните проблеми на всяко жилище и най-големия враг на алергиите. Много често той се появява в помещения като бани, кухни и избени помещения. Причините са битовите дейности и голямото количество влага, която няма време да се изпари. Постоянно присъстващата влага от своя страна е много подходяща среда за зараждането на микроорганизми. Така с течение на времето образуват мухъл и плесен по стените и таваните.

Наличието на микроорганизми в дома ни може да доведе до неблагоприятни условия за живот. Вдишването на плесенните спори може да предизвика редица респираторни и алергични заболявания.

Затова трябва своевременно да се освободим от мухъла.

Това може да стане, като регулярно проветряваме всички помещения и особено тези, в които се отделя повече влага.

При появила се вече плесен е необходимо своевременно да обработим поразените повърхности. Целта е да унищожим мухъла и предотвратим следващото му появяване. Това може да се случи като създадем неблагоприятна среда за неговото развитие.

На пазара се предлага голямо разнообразие от почистващи препарати предимно на хлорна основа. Минусът на тези препарати е, че имат много силна миризма и след това е необходимо помещението да се проветрява поне няколко дни.

Така, ако мухълът се е появил в спалнята, препаратът с хлорна основа би я направил неизползваема за 2-3 дни. А това само ще ни създаде допълнително неудобство.

Какво е решението?

Ние Ви предлагаме биоциден препарат Икономик Анти Мухъл.

БЕЗ миризма на хлор. С него можете да обработвате повърхностите в присъствието на хора в помещението и без необходимост от продължително проветряване.

Препаратът едновременно почиства и дезинфекцира.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сме Ви помогнали в борбата с мухъла. Следете нашия блог, защото скоро ще Ви дадем още полезни съвети как да избегнете този враг.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top