Как да почистим тоалетната чиния?

[vc_row el_id=“1593672170542-93231b45-c0cf“][vc_column el_id=“1593672170702-222e1dbd-08f6″][vc_column_text]Малко вероятно е почистването на тоалетната да е сред любимите Ви занимания. Много хора намират тази задача за неприятна и забравят, че в тази зона има най-много микроби. Затова е изключително важно не просто да почистите тоалетната и да предотвратите разпространението на бактериите, но и да го направите по правилния начин.

Не знаете колко често и как да почистите тоалетната? Не се притеснявайте! В тази статия ние от Еcocleaner ще Ви споделим как да спестите време и да постигнете превъзходни резултати.

Преди да започнете, трябва да обърнете внимание на Вашата безопасност. Затова Ви съветваме да си закупите ръкавици, с който да предпазите кожата на ръцете си. Освен това ще се нуждаете от четка за тоалетна и почистващи препарати и дезинфектанти за вътрешността на тоалетната и извън нея.

как да почистим тоалетната чиния

Вече сте готови да започнете с почистването. Какво следва?

Първата стъпка е да прочетете инструкции, поместени на етикета на избрания от Вас почистващ препарат. Там е мястото, където ще видите колко време трябва да престои препарата преди да го отмиете.

След това трябва да нанесете почистващия препарат по ръба на тоалетната чиния и да изчакате.

Докато чакате, можете да се заемете с почистването на външната страна. Препоръчваме Ви да започнете от капака на тоалетната чиния. Почиствайки от долу на горе, ще предотвратите разнасянето на мръсотията.

Не пренебрегвайте тоалетната седалка! Това е мястото, където се събират най-много бактерии. Напръскайте я с препарат около пантите и отдолу! Избършете я добре и проверете дали има замърсявания по ъглите и ръбовете.

Измийте вътрешността с вода и вече може да сте сигурни, че сте се отървали от всички замърсявания.

Почиствайте тоалетната чиния веднъж седмично, за да се насладите на безупречна чистота.

 

Препарат за почистване на тоалетнаКакво можем да Ви препоръчаме?

Използвайте WC Gel за постигане на още по-добри резултати! Новият ни продукт е специализиран за измиване на вътрешната част на тоалетната чиния. Неговата формула е специално разработена, за да разгражда и най-упоритите замърсявания и да хигиенизира тоалетната чиния.

С това ще завърши тази статия. Надяваме се да сме Ви били полезни и да сме Ви помогнали да разберете как да се справите със замърсяванията.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top