Как да почистите бялата естествена кожа?

Съдържание


Имате страхотен бял диван от естествена кожа, но не можете да се справите с поддръжката му? Имате деца и домашни любимци, които обичат да го цапат и да Ви създават работа? А знаете ли, че ние от Екоклийнър можем да Ви помогнем да почистите естествената кожа с лекота?

Kак да почистите бялата естествена кожа от замърсявания и петна?

Сигурни сме, че сте чували поне една или повече домашни рецепти, които трябва да Ви помогнат срещу замърсяванията по бялата кожа. Най-известният метод е с вода и сапун.

Да, звучи изключително лесно. Единственото, което трябва да направите е да разтворите малко сапун в топла вода. Полученият разтвор се нанася внимателно върху засегнатата зона с подходяща мека гъба. След това трябва да изчакате няколко минути и да избършете и подсушите.

Обърнете внимание, че този метод е ефикасен само, ако петното е прясно направено. Ако замърсяването е проникнало в дълбочина, има вероятност да го разнесете в по-голяма зона.

Какво Ви препоръчваме ние от Ecocleaner?

Нашият НОВ почистващ препарат Leather Cleaning e специално създаден за изделия от естествена кожа. С него можете да почистите не само дивана и тапицерията на колата си, но и любимите обувки, чанти и якета.

Обърнете внимание, че с препарата НЕ може да се почиства велур и набук.

Leather Cleaning има уникална формула, която прониква в дълбочина, разгражда замърсяванията БЕЗ да повреди естествената кожа. Изключително е подходящ за почистване на бяла естествена кожа.

Поръчайте Leather Cleaning през нашия онлайн магазин или се свържете с нас на телефон: 052 50 40 49

2 thoughts on “Как да почистите бялата естествена кожа?”

  1. Ралица Димитрова

    Много полезна статия! Обожавам белия цвят и имам много бели обувки от естествена кожа и ми е било много трудно да ги поддържам! Но от както използвам препарата Leather Cleaning се радвам на чисти и снежно бели обувки! Горещо го препоръчвам!

  2. Павел Цветанов

    Страхотна статия! Винаги си купувам бели обувки, защото са много лесни за комбинация с други цветове. Всеки знае, че са много трудни за поддържане. Статията ми помогна много и ще пробвам продукта със сигурност.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top