Как да почистите след домашните любимци?

Съдържание


Имате домашни любимци, които правят почистването мисия невъзможна? Искате да обезмирисите и дезинфекцирате замърсените от тях повърхности?

Вече не е необходимо да сменяте хиляди препарати и да правите основно почистване всеки ден. Ние от Ecocleaner можем да Ви помогнем не само да почистите, но и да ухае домът Ви на свежест.

Kак да почистим след домашните ни любимци?

Останете с нас, защото в тази статия ще Ви споделим съветите на нашия екип за почистване след домашните любимци.

Първа стъпка

Първата стъпка е винаги да имате подходящи препарати, които да почистват, обезмирисяват и дезинфекцират замърсяванията. Ако ги подберете правилно, те ще се справят и с най-упоритите замърсявания с лекота, БЕЗ да влагате всичките си сили в почистването.

Ние Ви препоръчваме да НЕ залагате на стандартните почистващи препарати. В тяхното съдържание присъстват не само редица алергени, но и много вредни вещества. Освен това, те не са предназначени за почистване на замърсявания, оставени от животните и не могат да отстранят неприятните миризми.

Втора стъпка

Втората стъпка е да не започвате да чистите хаотично. Най-добрият вариант е да не позволявате на домашния Ви любимец да Ви разсейва. Ние Ви препоръчваме да го преместите в друга стая, за да можете да почистите на спокойствие.

Започнете с Cat & Dogs – безопасен и безвреден почистващ и обезмирисяващ препарат за повърхности, замърсени от домашни любимци. Препаратът се предлага готов за употреба. Напръскайте повърхността и изчакайте да подейства няколко минути. След това разтъркайте, изплакнете и подсушете с подходяща кърпа.

След това дезинфекцирайте повърхността с Cleaner for pets Desinfectant – готов за употреба. Нанесете го и оставете да подейства най-малко 5 минути. След това го отстранете с кърпа или измийте повърхността.

С това ще завършим тази статия. Надяваме се да сме Ви били полезни и да сме Ви помогнали бързо и лесно да се справите със замърсяванията, оставени от Вашите домашни любимци.

2 thoughts on “Как да почистите след домашните любимци?”

  1. Наталия

    Имам куче в къщи и проблема с почистването винаги ми е бил важен. Откакто открих екологичните препарати на Екоклийнър съм изключително доволна. Препаратите за почистване след домашен любимец вършат страхотна работа.

  2. Лилия Костова

    Страхотна статия! Аз имам домашен любимец и съм изправена пред проблема с почистването след неговите пакости. От както използвам препаратите на Екоклийнър, това вече не е проблем за мен, почистването се превърна в детска игра. Освен, че лесно се изчистват замърсяванията не остават и лоши миризми точно обратното ухае много свежо в помещението.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top