Как да се справим с почистването след домашните любимци?

Как да се справим с почистването след домашните любимци?

[vc_row el_id=”1593672176735-4e2fecd2-e711″][vc_column el_id=”1593672177043-f49906a4-d157″][vc_column_text]Ако имате домашен любимец, знаете колко е трудно да поддържате дома си винаги чист и подреден. Нашите малки приятели, винаги имат собствено мнение. И понякога то се различава от нашето. Техните игри и забавления, често се превръщат в поредното безкрайно домашно задължение.

Истината е, че отглеждането на животно е голяма отговорност. Независимо дали притежаваме морско свинче, куче или котка. Разбира се, почистването след  гущери и костенурки е много по-лесно. За разлика от тях котките и кучетата, създават повече работа на стопаните си. Те имат нещо общо – оставят косми на всякъде. По килимите, дамаските на мебелите и дори дървените повърхности. Но това може да се разреши с няколко пускания на прахосмукачката и много търпение.

Голям проблем за повечето хора е специфичната миризма и петната, които остават след любимците, когато си маркират територията. Много от тях прибягват към изключително силни препарати като белина. За съжаление резултатът не винаги е задоволителен. Важно е да отбележим, че след повечето почистващи средства остава и силен специфичен миризма и обезцветяване на повърхностите.

Какво можем да Ви предложим?

Ecocleaner for Pets – многофункционален почистващ препарат, обогатен с безопасни пробиотични бактерии. Подходящ е за почистване на всякакви повърхности – твърди подови настилки, подове, килими, дамаски, кучешки и котешки легла, котешка тоалетна, транспортни чанти, кафези на птици и гризачи,

С него можете да се справите и със замърсените повърхности от екскрементите на домашни любимци.

Има висока почистваща и обезмирисяваща способност и е с дълготраен ефект. Разгражда и премахва неприятните миризми. Създава стабилна и здравословна микробиологична среда.

Безопасен за всички домашни любимци, повърхности, кожата и облеклото. Биоразградим, незапалим и нелетлив.

Cat & Dog - еко препарати

 

Cat & Dogs – безопасен и безвреден почистващ и обезмирисяващ препаратза повърхности замърсени от домашни любимци.

Действа на принципа на физическо отделяне на замърсяването от почистваната повърхност, без създаване на химична реакция.

Безвреден за всички повърхности и материи. Биологично разградим до 85% за 28 дни.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top