Икономик Дезинфектант Vs Дезинфектант - готов за употреба - Ecocleaner

Икономик Дезинфектант Vs Дезинфектант – готов за употреба

Много неща се промениха през последните месеци. Продължаващото разпространение на COVID-19 наложи постигането на безупречна хигиена. И не само на обществени места, където се събират големи групи от хора. Но и у дома. Затова и обикновените почистващи препарати отдавна не са достатъчни за постигането на безопасна среда за живот.

В тази статия отново ще поговорим за дезинфектантите. Но този път няма да Ви обясняваме защо са ни необходими и в кой области могат да открият своето приложение. Това можете да го прочетете в предните ни статии: „Икономик Дезинфектант – области на приложение” и „Най-добрата хигиена у дома и на работното място.

Вместо това ще Ви обясним една съществена разлика между нашите препарати: „Икономик Дезифектант” и „Дезинфектант – готов за употреба”.

С представянето на нашия нов продукт – Дезинфектант – готов за употреба, много клиенти се допитваха до нас кой от двата препарата е по-подходящ за техните нужди и кой да изберат.

Ако сте се загледали в описанията на продуктите, може би сте забелязали, че Икономик дезинфектант е концентрат. Това е първата съществена разлика между тях.

И двата дезинфектанта са биоциди и активната съставка е една и съща – Дидецилдиметиламониев хлорид. Но разликата е в това, че концентрацията на активното вещество е различна.

За да получим дезинфекция на дадена повърхност, е необходимо да нанесем биоциден препарат с определена концентрация на активното вещество.

Тъй като Икономик Дезинфектант е концентрат, Вие трябва да го разредите с вода, за да получите разтвор с концентрация 1-2%. 

Ако мислите, че това ще Ви затрудни или се опасявате да не объркате разреждането, Ви съветваме да използвате Дезинфектант готов за употреба. Той, както подсказва името му НЕ се нуждае от разреждане и може да се използва веднага върху повърхностите.

За Ваше удобство и лесно използване, препарата е в опаковка с пулверизатор. Само нанасяте на повърхността, която искате да дезинфекцирате и изчаквате 5-10 минути, за да подейства. А след това можете да сте спокойни, че на повърхността няма бактерии, гъбички и вируси.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сме Ви помогнали да изберете правилния дезинфектант за Вашия дом или офис.

При нужда от помощ или въпроси, потърсете ни на телефон: 052 50 40 49.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top