Какви почистващи препарати е препоръчително да използват бременните? - Ecocleaner

Какви почистващи препарати е препоръчително да използват бременните?

Съдържание


Когато сте бременна, дори най-малките дейности от ежедневието могат да Ви накарат да се замислите. Например почистването на дома не е нещо, което лекарите забраняват, но ние Ви съветваме винаги да обръщате внимание на препаратите, които използвате.

Заслужава ли си да проверяваме състава, след като повечето почистващи препарати са безопасни?

Макар това да не е първото нещо в списъка Ви със задачи, е добре да го направите.
По време на бременността, тялото и мозъкът на Вашето бебче не са добре оформени и все още се развиват. Това означава, че има голямо значение не само какво ядете, но и какво докосвате и вдишвате, докато сте бременна.

Истината е, че много от препаратите премахващи неприятни миризми съдържат потенциално токсични вещества. Те могат да попаднат във Вашето тяло чрез вдишване или абсорбиране от кожата и да преминат през фината плацентна бариера към плода. Това увеличава риска от появата на здравословни проблеми след раждането или дори от увреждане на плода, ако се използват за дълъг период в големи количества.
Обърнете внимание, че задължително трябва да избягвате ароматизаторите на въздуха и всички препарати, които съдържат белина и хлор. Жените използвали такива препарати често получават инфекции на долните дихателни пътища, пневмонии и бронхити.

Каква е алтернативата на стандартните почистващи препарати?

Ние от Екоклийнър сме щастливи, че можем да Ви помогнем да прекарате бременността си спокойно БЕЗ да се притеснявате за своето бебче. Ние Ви предлагаме ЕКОЛОГИЧНИ почистващи препарати – специално разработени на базата на пробиотични бактерии и напълно БЕЗОПАСНИ съставки.
Те са подходящи за употреба по време на бременност и не вредят на здравето на хората и домашните любимци.

Открийте нашите екологични почистващи препарати в нашия онлайн магазин или се свържете с нашите консултанти на телефон: 052 50 40 49.

2 thoughts on “Какви почистващи препарати е препоръчително да използват бременните?”

  1. Благодаря за интересната информация. Но не всички почистващи препарати има силни и неприятни миризми. Лично аз в момента съм в почти 5-ти месец от бременността и почистването на дома става лесно и безпроблемно. Кои препарати за почистване на кухненската част бихте препоръчали?

  2. Десислава Петрова

    Много полезна статия! Аз съм бременна в 4 месец и бях малко притеснена с какви препарати да почиствам дома си. От както започнах да използвам препаратите на Ecocleaner съм напълно спокойна, те са изключително безопасни и нямат натрапчива миризма. Препоръчвам ги на всички мои познати и приятели.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top