Какво не знаем за почистващите препарати?

[vc_row el_id=“1593672199755-db2b414a-5073″][vc_column el_id=“1593672199890-9b3c7978-e46e“][vc_column_text]Всекидневно сме заобиколени от множество вредни вещества и химикали. Те оказват влияние не само нашето здраве, но и замърсяват природата.

Затова в тази статия ще Ви разкрием „търговските тайни” на почистващите препарати. Ще Ви кажем това, което производителите искат да скрият от нас. Както и ще Ви дадем алтернатива на популярните марки препарати.

В последните години са публикувани много статии разкриващи този проблем. Според последните изследвания, проведени в САЩ, хората прекарват около 90% от времето си в затворени помещения. Обезпокойтелното е, че нивата на замърсителите в тях могат да бъдат до 5 пъти по-лоши, отколкото навън.

Какво не знаем за почистващите препарати?

Агенцията за опазване на околната среда (EPA) разкри, че химикалите съдържащи се в домакинските препарати са силно токсични. В допълнение на това разкритие списание Sentinel  извършва детайлно проучване на препаратите, предлагащи се на пазара. Оказва се, че в дома ни се съдържат средно по 400 химикала. А вредното им въздействие е толкова голямо, че е 3 пъти по-вероятно да причинят рак, отколкото замърсяването на въздуха.

На пазара има голямо разнообразие от почистващи препарати на различни компании. За съжаление много от тях не се съобразяват и използват агресивни съставки като парабени. Изключително вредни са и нефтените химикали, изкуствените аромати и оцветители, които могат да предизвикат алергични реакции.

Какво не знаем за почистващите препарати?

С мисъл за нашето здраве и чистотата на природата, съвременната наука е разработила иновативни технологии и продукти за почистване. Те сами по себе си са съчетали паралелното действие на безопасни и биоразградими отделители, ензими и пробиотици (бактерии).

Следвайки идеологията за БЕЗОПАСНИ почистващи препарати, ние Ви предлагаме иновативни технологии и продукти за почистване. Ние от Ecocleaner Ви предлагаме решение на всички, които държат на здравето си.

Нашите почистващи препарати са преди всичко безопасни, хипоалергични, безвредни и биоразградими. В тях не са вложени ФОСФАТИ и изкуствени оцветители.

Безвредни почистващи препарати от EcocleanerHome Office Hotel - Универсален обезмаслител - EcocleanerFloor - Препарат за подове

Ако се нуждаете от помощ или съвети, можете да разгледате предишните ни статии или да посетите нашия магазин.

Освен това не забравяйте – Ние не носим отговорност само за себе си, а и за нашите деца, домашни любимци и близки. Затова Ви призоваваме да започнете промяна и в избора си. А именно да използвате ЕКОЛОГИЧНИ и безвредни почистващи препарати.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top