Месец на промоциите в Ecocleaner! - Ecocleaner

Месец на промоциите в Ecocleaner!

Искате да се насладите на топлото време, но домът Ви има нужда от освежаване? Планирате да направите основно почистване, но не знаете от къде да започнете?

Пролетта е не само поставя началото на топлото време, но е и сезона на обновяване след тишината на зимата. Това е идеалния момент да разчупите рутината и сивото ежедневие, да погледнете към заобикалящата Ви среда, да внесете в нея малко ред и красота.

Именно затова, пролетното почистване е не просто задължение, а ритуал за много домакинства. Няма значение каква е целта Ви – да живеете в здравословна среда или да изтриете следите на студените месеци. Ако подберете правилните почистващи препарати, ще успеете да се справите бързо и ефективно като професионалистите!

С тази статия ние от Ecocleaner обявяваме нашия: „Месец на ПРОМОЦИИТЕ!”. Но преди да Ви съобщим добрата новина, ще Ви запознаем със съветите на нашия екип.

Какво Ви съветваме?

Често хората нямат търпение да приключат с почистването и започват хаотично да отмятат най-належащитезадачи. Например започват с пускане на прахосмукачка, продължават с премахване на мухъла, а след това преминават към забърсване на праха. За съжаление, по този начин праха отново се разпространява на всякъде. Само след няколко часа, помещението изглежда така все едно никога не е било почиствано.

Друга често допускана грешка е използването на един и същи препарат за всички стаи и зони. Най-често става въпрос за веро, защото много потребители го мислят за най-безвредно. За съжаление, то е предназначено ЕДИНСТВЕНО за измиване на съдове и не може да се справи с упорити петна по подовите настилки, да отстрани котления камък в банята и други.

За да избегнете тези грешки, Ви съветваме да започване от избора на почистващи препарати!

Това не означава да отидете до най-близкия магазин и да изкупите всички продукти! Първата стъпка е да проверите с какво разполагате у дома. Направете списък на зоните, които искате да почистите и препаратите, от които ще се нуждаете. Така ще избегнете ненужните прекъсвания и разходките до магазина, за да си набавите нужните продукти.

Втората стъпка е да проверите дали нужното оборудване е в изправност и в добро състояние. Проверете дали торбичката, контейнера или филтъра на прахосмукачката се нуждаят от почистване или смяна. Уверете се, че разполагате с всички необходими консумативи – стирки, мопове, меки кърпи за забърсване на прах и други са чисти и готови за ползване.

Третата стъпка е да си поставите цел за деня!

Не забравяйте, че не е необходимо да се справите с всички задачи наведнъж и това да отнеме целия Ви ден. Изберете зоната, от която искате да започнете и направете план за действие.

След като знаете какво искате да постигнете, ще Ви е по-лесно да се справите с работата. Създаването на конкретен списък за „организиране на къщата” също е чудесен начин да откриете мотивацията си и да направите процеса по-приятен. Това също ще Ви помогне да се съсредоточите върху зоните, които са най-важни.

Какво Ви предлагаме през МЕСЕЦ на промоциите?

С мисъл за Вас – нашите клиенти, създадохме специални ПРОМО пакети, които ще направят пролетното почистване по-лесно и ефективно. Можете да севъзползвате от тях до края на месец Май.

Нашите екологични почистващи препарати са специално създадени с мисъл за здравето на хората, домашните любимци и природата. За разлика от битовата химия, те щадят повърхностите, отстраняват в дълбочина всички замърсявания и създават здравословна среда.

В нашия блог ще откриете подробна информация как да се справите с почистването на кухнята, всекидневната, спалнята, коридора и банята с нашите продукти.

Не пропускайте да се възползвате от нашите предложения и да ги поръчате през нашия сайт. Ако имате въпроси, можете да се свържете с нашите консултанти на телефон: +359 52 50 40 49.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top