Микровода - Екологични почистващи препарати Ecocleaner

Микровода

Днес решихме да Ви споделим откъс от книгата “Алкализирай или умри” на д-р Тиодор Баруди. Според нас това е една актуална тема и тази информация може да Ви бъде полезна. Оставаме на Вас да си направите изводите.

Да си го кажем направо: Животът на Земята е отровен. В момента, в който нормално се храним, храносмилателната ни система се заема с производство на токсични отпадъци, клетъчният метаболизъм замърсява кръвообръщението с въглероден двуокис и киселинни остатъци, спортовете насищат  мускулите с млечна киселина и изобщо целият процес на прогресивно тъканно натравяне започва.

Вродените механизми за самопречистване на тялото не могат да противодействат на свръхколичествата токсини и гниещи отпадни продукти от неестествени причинители като химически обработени храни и лекарства, отровени въздух и вода и несмилаеми комбинации от денатурирани  храни. За повечето хора днес токсикозата се засилва още повече от постоянно изтощаване на нервната система, породено от хроничен стрес, недостатъчна почивка и разтоварване, прекалена стимулация на сетивата и зависимост от стимуланти и упойващи вещества. Тези стресови фактори държат  вегетативната нервна система постоянно включена на синпатиков режим, което изтощава надбъбречните жлези, отслабва имунната система и насища кръвта със силно подкисляващи отпадъци от стресовите хормони и токсични метаболитни продукти, които те произвеждат в тъканите. Неспособно да преработи и изхвърли нарастващия свръхтовар от токсини по “нормалните канали”, тялото се принуждава да ги складира в ставите и костите, черния дроб и червата, мастните депа, лимфната система и другаде, за да не тровят директно кръвообръщението. Ако тези токсични отлагания не се изчистват периодично от тялото, е само въпрос на време, преди да нанесат сериозни увреждания на тъканите и причинят нарушения в клетъчните процеси, които водят до ракови, сърдечно – съдови и други фатални състояния.

Ако искате да улесните ежедневната си детоксикация, най – бързо и ефикасно действа алкализираната, йонизирана, микроструктурирана вода. Пиенето на този вид вода през деня и използването и за приготвяне на всички храни и напитки предизвиква непрестанна вътрешна детоксикация, която обхваща всички тъкани и телесни течности, позволявайки на клетките да изхвърлят метаболитните си отпадъци още с производството им. Отрицателният заряд на йонизираната вода неутрализира токсичните продукти в кръвта и тъканите поради мощните си антиоксидантни свойства, а микропреобразуваните минерали и водни молекули проникват много лесно през клетъчните мембрани, като хидратират и минерализират достатъчно всички тъкани, за да може тялото да поддържа баланс на рН в клетъчната течност.

В Япония микроводата вече се използва успешно за лечение на рак, имунни проблеми и много тежки заболявания. Западът, макар и постепенно, също започва да я приема. Д-р Тиодор Баруди, автор на книга с находчивото заглавие “Алкализирай или умри”, използва микроструктурирана вода като терапевтично средство в клиничната си практика и казва: “По мое мнение през следващите години тази технология ще промени начина, по който здравните работници и обикновенните хора подхождат към здравето”. В Япония микроводата е толкова популярна, че баровете и нощните клубове правят леда и коктейлите си с нея, а клиентите им твърдят, че колкото и да пият, на другата сутрин нямат махмурлук. Това е, защото отрицателно заредената алкална микровода неутрализира киселинните странични продукти от алкохолния метаболизмът и ги отнася, преди да са заседнали в черния дроб, мозъка и другите тъкани.

Чрез микроводата се постигат три неща: 

Алкализиране:  Елиминира всяка киселинна молекула, като същевременно запазва всички алкални минерали. Алкалните елементи имат две функции: неутрализират киселините и по този начин възстановяват правилният рН баланс в тялото; снабдяват клетките с полезни алкални минерали в усвоима за тях йонизирана и микроструктурирана форма.

 

Йонизация: В процес на електролиза водните молекули и минералите получават един допълнителен електрон, което им придава отрицателен заряд и ги превръща в потенциални АНТИОКСИДАНТИ, помитащи свободните радикали от тялото. Тъй като медицината вече официално призна уврежданията от свободните радикали като първостепенна причина за преждевременното стареене и износването на тъканите, ежедневното пиене на микровода ще помогне за забавяне процентите на стареене и предотвратяване на множество увреждания на тъканите си.

 

Микроструктурирана вода:  Тази съвременна технология разделя алкалните минерали и самата вода на по – малки молекулни групи ( клъстери ), които проникват по – бързо и лесно в клетъчните тъкани, за да хидратират, алкализират, минерализират и детоксикират тялото. Обикновената вода е съставена от групи по дванадесет молекули, докато тези на микроводата са от по 5-6 молекули.

Алкалните йонизирани минерали също се разделят на по – малки молекулни групи и влизат по – лесно в клетките.

Ако вкъщи използваме МИКРОВОДА, това ще е все едно всеки ден за си правим по една малка детоксикация. Микроводата решава проблема с ”Хидрофобията” както и с обезводняването, като прави пиенето на големи количества вода приятно, а положителният ефект се усеща веднага.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top