Най-добрата хигиена у дома и на работното място

[vc_row el_id=“1594116813609-e644ac9a-d509″][vc_column el_id=“1594116813682-a9774a86-53c4″][vc_column_text]През последните седмици с опасността от Covid-19, нашето ежедневие се промени. Обикновените домакински задачи като почистването на повърхностите се превърнаха в причина за несигурност и безпокойство. А сега с отмяната на извънредното положение, много хора се притесняват за безопасността на семействата си.

Истината е, че всички искаме да излезем навън и да се насладим на хубавото време. Но преди това трябва да осигурим безупречна хигиена на дома и офиса си. Затова в тази статия ще Ви споделим кои повърхности трябва да дезинфекцирате и към кои препарати за почистване да се насочите.

Добрата хигиена е ключов момент в борбата с Covid-19. Специалистите препоръчват всеки ден да почиствате и дезинфекцирате всички повърхности, които се докосват ежедневно. Това са дръжките на вратите, ключовете за осветление, кухненските плотове, дистанционни, телефони и други. С тази предпазна мярка ще намалите риска от развиване на инфекции.

Съветваме Ви да миете ръцете си винаги, когато приготвяте храна и преди да започнете да се храните. Важно е и да използвате дезинфектанти за ръце, когато сте навън и нямате достъп до течаща вода и сапун.

Според специалистите вирусът може да оцелее на различни повърхности от няколко часа до един ден. Затова те препоръчват използването на дезинфектанти. Именно дезинфекцирането на повърхностите може да унищожи всички бактерии и да спре тяхното развитие.

Какво можем да Ви препоръчаме?

Икономик Дезинфектант – биоциден препарат с бактерицидно, фунгицидно, вирусоцидно и алгицидно действие. Използва се за дезинфекция на всички видове повърхности – стени, подове, мебели, кухни, бани, тоалетни и други. Подходящ е за дезинфекция на пране и на апаратура като медицински и стоматологични инструменти.

Силно концентриран, използва се с разреждане 1:100 (1% разтвор). Без съдържание на хлор и неприятна миризма.

Препарата Икономик Дезинфектант е одобрен от МЗ и притежава разрешително за предоставяне на пазара.

Бъдете здрави и не забравяйте – добрата хигиена е от съществено значение за нашето добро здраве![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top