Най-добрият помощник за индустрията

Промишлеността е един от най-натоварените сектори. Без значение дали става въпрос за производствено предприятие, цех или сервиз, работата никога не спира. И това налага постоянното почистване на работните пространства и машините.

Високата хигиена и чистота са ключови, когато става въпрос за индустрията. Но за да го постигнете трябва да заложите на професионални почистващи препарати и обезмаслители.

В тази статия ще Ви представим едни от нашите препарати с индустриална насоченост. А именно – Индустриал.

индустриален обезмаслител

Индустриал е индустриален обезмаслител, които е идеален за техническо оборудване, вибрационни вани и всякакви омаслени повърхности.

Най-голямото му предимство е, че е концентрат. Това означава, че е много по-икономичен от препаратите, които са готови за употреба. Разреждането му зависи изцяло от степента на замърсяване. Като за леко замърсени повърхности може да се използва в концентрат от 1%, а за силно замърсени – 10%.

Чрез сепарация или филтриране може да се използва многократно, не губи свойствата си, което води до значително намаляване на разходите

Препаратът Индустриал действа на принципа на физическо отделяне на замърсяванията от почистваната повърхност, без създаване на химична реакция . Това го прави напълно БЕЗОПАСЕН за здравето на Вашите служители.

Но липсата на химическа реакция, не означава, че е по-малко ефективен. Дори напротив, Препарата има силно почистващо и обзмасляващо действие. Той е негорим, нетоксичен, безвреден за всички повърхности и уплътнения включително и за алуминия.

Освен това, Индустриал не съдържа фосфати, биологично разградим до 85% за 28 дни.
Това са само някои от предимствата на Индустриал. Свържете се с нас на телефон: 052 50 40 49 , ако имате допълнително въпроси относно неговата употреба.

Ние с удоволствие ще Ви помогнем да изведете бизнеса си на следващото ниво.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top