Обезмаслител – по-добрия помощник в почистването

Имате ли проблем с почистването на замърсяванията в работното място? А работите ли в среда, където се случва да има силно омаслени повърхности, които въпреки усилията Ви не можете да почистите? Или сте човек, който обича да се занимава в кухнята, но мрази да отделя време в отстраняването на мазните петна?

Ако сте отговорили положително на поне два от въпросите, тази статия е за Вас! Ще Ви представим един от най-новите ни продукти и в същото време ще Ви дадем решение, с което да направите почистването на повърхностите бързо и лесно.

Последните месеци получавахме много запитвания дали предлагаме силен обезмаслител, който да се справя с всички омаслени повърхности. С мисъл за нашите клиенти, разработихме нова и иновативна формула. Обезмаслител е препарат от ново поколение, който ще се справи с почистването и обезмасляването на всякакви технически повърхности.

Препарат за пране на килими

Приложението му е всеобхватно и може да се използва за почистването на климатици, хладилни витрини, скари, фритюрници, абсорбатори, фурни и всякаква техника. Успешно може намери своето място не само в автосервизи, хотели и ресторанти, но и в домакинството. Защото всички имаме поне един електроуред, без които не можем, но отчаяно се нуждае от почистване.

Хубавото на нашия препарат е, че е напълно безопасен за алуминий, PVC и уплътнения. С него лесно можете да премахнете и мазните петна по текстила. И разбира се, както и другите ни препарати – остава приятен свеж аромат.

Ако се нуждаете от допълнителни разяснения, не се притеснявайте да се свържете с нас на телефон: 052 50 40 49.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top