Чисто и свежо пране с Ecocleaner - перилни препарати от Ecocleaner

По-чисто и свежо пране с Ecocleaner – 2 част

[vc_row el_id=”1594028790921-3fb4faf9-d7e5″][vc_column el_id=”1594028790995-3a46ee86-7271″][vc_column_text]Писна ли Ви да се занимавате постоянно с пране? Да запирате дрехите всеки път, след като ги изкарате от пералнята заради останалия по тях прах за пране?

Все повече хора се доверяват на течните перилни препарати. Но тук отново се появява въпроса – колко по-добри са те от обикновения прах за пране. И каква е разликата в състава на двата вида препарати.

В предната статия започнахме да говорим за изборът на правилния перилен препарат. Засегнахме и въпроса със състава им и колко е трудно на обикновения човек да разбере какво означават всички съкращения по етикета.

Затова днес ще продължим с темата и ще Ви представим 3 от най-вредните съставки в перилните препарати и как да разпознаете техните съкращения. А освен това отново ще Ви дадем по-добра алтернатива, която да предпочетете за дрехите си.

Поглеждайки към който и да е препарат за пране, няма как да не забележим едно от съкращенията, а именно – „ПАВ”. Разбира се, това на повечето от нас не ни говори нищо. Но, ако се разровите в Интернет ще разберете, че това стои за активните вещества в продукта. Това могат да бъдат както анийонни, така и стабилизатори, фосфати, избелители и ароматизатори.

Много производители се опитват да направят крайния продукт по-ефикасен и силен. По тази причина те използват големи количества фосфати и хлор. Понякога те могат да достигнат до 75% от химичния състав на продукта. За съжаление, те са и едни от най-вредните вещества за хората. Прониквайки от дрехите в кожата ни, те могат да предизвикат редица проблеми сред които проблеми с костите, остерпороза и други.

Изберете алтернативата с Екоклийнър!

Ние държим на Вашето доверие, искаме да сте доволни и затова Ви препоръчваме нашата нова  испанска серия перилни препарати – Neo Clor за всички видове тъкани.

Перилен препарат Marsella Гел за цветно пране Колор Гел за пране с ензими Neo Clor HIGIENE

Neo Clor SABÁO DE MARSELHA е течен перилен препарат, включващ в състава си Марсилски сапун. Това е сапун от естествен произход, характеризиращ се с висока измиваща сила.  Изпира в дълбочина и мощно отстранява замърсяванията по тъканите. Подходящ е и за деликатни материи, защото естествените му компоненти не увреждат влакната и предпазват цветовете.

Neo Clor COLOR е течен перилен препарат за цветно пране. Той освежава и запазва цветовете на тъканите, като оставя приятен и лек аромат.

Neo Clor HIGIENE е гел за пране с ензими. Придава мекота и оставя приятен и дълготраен аромат по дрехите.

Всички перилни препарати от серията  Neo Clor НЕ съдържат фосфати и хлор.

Изберете по-добрите перилни препарати с Ecocleaner![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top