Чисто и свежо пране с Ecocleaner - почистващи препарати Ecocleaner

По-чисто и свежо пране с Еcocleaner

Прането – досадно занимание, с което рано или късно трябва да се заемете. На всички поне веднъж ни се е налагало да се сблъскваме с упоритите замърсявания по нашите дрехи и тези на децата ни. Точно и заради това изборът на правилния перилен препарат е толкова важен. Той не трябва да се справи с изпирането на мръсното пране, но и да отстрани неприятните миризми и замърсяванията.

Затова в тази статия ще разгледаме един от най-големите проблеми на домакините, а именно – изборът на перилен препарат. Но ние няма да Ви обясняваме разликата между различните видове, а ще обърнем внимание на съдържанието.

Много хора се затрудняват, когато им се налага да избират прах за пране. Това се дължи не само на разнообразието от търговски марки и видове препарати. Но и настремежа на производителите на предложат всичко необходимо и то само в един единствен продукт. Така можете да откриете много перилни препарати с приятен аромат, премахващи всички петна и избелващ ефект.

Затова и често потребителите не се заглеждат в това, което купуват. Но това е първата съществена грешка. Защото ако погледнете съдържанието ще забележите съставки като диоксин, избелващи агенти, пенообразуващи агенти и фосфати.

Например е доказано, че диоксинът вреди на имунната система и може да доведе дори до смущения в нервната система. А пенообразуващите агенти са толкова вредни за здравето и околната среда, че в някой страни е забранено използването им в перилните препарати.

Каква е алтернативата?

Ние Ви препоръчваме: Гел за пране – Lora Paris.

Препарат за пране на килими

Подходящ за бяло и цветно пране. Неговата формула е изработена на базата на изцяло натурални съставки. Това го прави подходящ не само за детско пране, но и за хора с алергии и чувствителност към фосфати.

Изберете по-добрия перилен препарат с Ecocleaner!

1 thought on “По-чисто и свежо пране с Еcocleaner”

 1. Валентина Кирилова

  Всяка домакиня желае да има по-чисто и свежо пране. Това не само осигурява по-добра хигиена, но и усещане на комфорт и удовлетворение в ежедневието. Aз лично следвам няколко съвета за постигане на това.

  Първият и основен съвет е да изберем правилния детергент. В зависимост от вида на дрехите и техните материали, изборът на детергент може да играе голяма роля в качеството на прането. Например, ако имаме дрехи от чувствителни материи като коприна или кашмир, изберете детергент, който е предназначен за тези материи. Също така, избягвам твърде агресивни детергенти, които могат да повредят тъканите и да оставят петна или избелвания.

  Вторият съвет е да отделяме дрехите по цветове. Това ще помогне да избегнем избелване на дрехите и да запазим техния оригинален цвят. Също така, избягвам да използвам твърде високи температури за пране, които могат да повредят дрехите и да направят цветовете им избеляли.

  Третият съвет е да използваме омекотител. Той не само придава мекота на дрехите, но и им дава свеж аромат. Можете да използвате различни видове омекотители в зависимост от предпочитанията си за аромати, но внимавам да не прекалявя с количеството, за да не оставя остатъци върху дрехите.

  Четвъртият съвет е да изберем правилния цикъл за пране. Някои дрехи изискват деликатно пране, докато други могат да бъдат измити на по-висока температура или с по-агресивен цикъл за пране. Внимавам да следвам инструкциите на дрехите, за да не ги повредя.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top