Почистете килимите в дома си с Ecocleaner

Почистете килимите в дома си с Ecocleaner

[vc_row el_id=”1594117187007-9dc412fa-6ac6″][vc_column el_id=”1594117187078-e5d29207-c618″][vc_column_text]

Препарати за килими от Ecocleaner
Препарати за килими от Ecocleaner

Затруднявате ли се с почистването на килимите си в домашни условия? А чудите ли се кой е по-добрия вариант – да продължите да обирате замърсяванията с прахосмукачката или професионално изпиране? Истината е, че повечето хора не се вслушват в съветите на производителите и много често сами почистват килимите и мокетите с обикновени препарати. Но за съжаление тяхната формула е прекалено силна и често пъти може да повреди цветовете и тъканта.

Затова в тази статия ще Ви дадем няколко съвета как да почистите сами килимите или мокетите си в дома си.

На пазара предлагат различни уреди за почистване на текстил и килими като най-предпочитаните са тези на пара. Разбира се, не всяко домакинство би могло да си го позволи. Затова много домакини залагат на най-универсалния метод – изпирането на килима с гореща вода.

Друг интересен метод е зимното почистване със сняг. Но за тази цел трябва да изкарате килима си на балкона и да го оставите да бъде навалян от пухкав сняг. А след това всичко е във Вашите ръце, защото Вие трябва да изчеткате внимателно замърсяванията с мека четка.

Препарат за пране на килими

 

За по-добри резултати ние Ви препоръчваме – CARPET за ръчно почистване и пране на килими, мокети и дамаски. Неговата формула е специално разработена и затова е напълно БЕЗОПАСЕН за третиране на текстил и кожа. Освен това притежава редица предимства пред обикновените препарати като:

– Действа на принципа на физическо отделяне на замърсяването от почистваната материя, без създаване на химична реакция.

– Има антистатично и обезмирисяващо действие.

– Биологично разградим до 85 % за 28 дни.

– НЕ съдържа фосфати.

Ако имате въпроси относно действието на  CARPET, не се притеснявайте да се свържете с нашия екип на телефон: 052 50 40 49 или 0893 46 29 23.

Очакваме Ви!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top