Почистване на подова настилка - Ecocleaner

Почистване на подова настилка – Ecocleaner

Всички искаме домът ни да е винаги чист и защитен от замърсявания. Затова ние от Ecocleaner.bg сме си поставили за цел да Ви помогнем да почистите качествено Вашето жилище! В нашият сайт можете, както да закупите от нашите екологични почистващи препарати, така и да откриете съвети за почистване.

От практиката ни, сме стигнали до заключението, че много от клиентите ни се затрудняват с почистването на различните подови повърхности. Това се дължи не само на съветите на производителите да използват специализирани препарати, но и от естеството на самия материал.

Информацията в онлайн пространството е толкова многообразна, че много от хората се объркват. Някой се доверяват на обикновените препарати за теракот, които не се подходящи за дървени настилки заради силната си химична и агресивна формула. Разбира се, широко се използват и домашните рецепти. От тях най-разпространени са: почистването на пода с разтвор от вода и оцет, както и за връщане на блясъка на дървените повърхности със смес от зехтин и оцет. Обаче те не могат да заменят препаратите, който са специализирани за дадена повърхност.

Ако искате вашата подовата настилка винаги да изглежда като в деня, в които сте я закупили използвайте Floor – силно концентриран и екологичен препарат за ежедневно ръчно или машинно почистване на твърди подови настилки. Освен за ламинат и паркет е подходящ и за теракот, гранитогрес, мрамор, мозайка, балатум и др. Има висока почистваща и обезмасляваща способност. Не съдържа фосфати, сваля статичния заряд и предотвратява бързото натрупване на замърсяванията, като оставя приятен и дълготраен аромат на бор, лимон или люляк.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top