Почистване на септични ями - Почистващи препарати Ecocleaner

Почистване на септични ями

Знаете ли, че септичните ями са най-старите пречиствателни съоръжения? Интересното, е че те все още продължават да се използват, въпреки технологичния напредък на 21 век. Най-често се използват за отпадните води на вили и къщи, които са извън пределите на града. Някой хора дори предпочитат да си ги изграждат сами, надявайки се да спестят малко пари.

Това, макар и да изглежда удобно на пръв поглед довежда и до редица неудобства – неприятни миризми и извеждане на отпадните води в природата, без пречистване. Друг недостатък е, че ако живеете постоянно в къщата септичната яма със сигурност няма да може да поеме голямото количество отпадни води на домакинството. Освен това изхвърлянето на тези води може да доведе до замърсяване на питейната вода или на имотите близко до Вас. Затова Ви съветваме да бъдете отговорни и да помислите не само за себе си, но и за природата.

Ако е наложително да си изградите септична яма, трябва да помислите и как да пречиствате отпадните води в нея.

Решението е биологично разграждане на органичните отпадъци.

Това можете да постигнете като използвате препарати съдържащи избрани бактериални култури, непатогенни (неболестотворни) щамове. Микроорганизмите в тях се намират в неактивно състояние във вид на спори. След активация с топла вода и изсипани в септичната яма, те създават колония от бактерии, които разграждат биологичните отпадъци. Микробиологичните препарати са абсолютно безвредни за хората и околната среда.

Ecocleaner Ви препоръчва използването на BAC power (Bakti+).

Това е препарат специализиран за септични ями, които пречиства отпадните води и премахва лошите миризми. Освен това намалява нуждата от механично изпомпване.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top