Полезни съвети за почистване на канали и септични ями - Ecocleaner

Полезни съвети за почистване на канали и септични ями

BAC POWER биологичен продукт за септични ями и канали 500гр.

Все повече семейства избират да напуснат големия град и да открият спокойствието на селата, вилните зони и отдалечените местности. За съжаление, в много от тях няма действаща канализация и къщите имат септични ями или пречиствателни станции за отпадните води.

Особеност на септичните ями е, че често не могат да поемат дебита на отпадните води и органичните отпадъци започват да се натрупват. Това може да доведе до препълване или запушване на септичната яма.

По тази причина, специалистите препоръчват да НЕ чакате момента, в който ямата ще трябва да се почисти през изпомпване. По-добрият вариант е да я почистите своевременно.

Как може да се случи това?

Ние от Ecocleaner Ви препоръчваме BAC POWER – биологичен продукт за пречестване на битови и промишлени отпадни води  и канали.

BAC power е продукт изготвен на база безопасна природна технология. BAC power силно концентрирана смес от спори и вегетативни бактерии (избрани бактериални култури), които след активация с вода се размножават и консумират органичния отпадък.

При процеса не се отделят неприятни миризми. Характеризира се със много висока концентрация на полезни микроорганизми. Абсолютно безвреден за хората и околната среда, не съдържа патогенни микроорганизми и химикали. Неутрален, нетоксичен и некорозиращ. По никакъв начин не променя свойствата на почистваните от него повърхности.

Как да го използвате?

Първоначална дозировка: 2 пакетчета от 100 гр. На 5 куб.м.

Поддържащо месечно дозиране: 1 пакетче от 100 гр. На 5 куб.м.

Подготовка на разтвора: добавете необходимото количество BAC power в 3-5 L топла вода. Оставете да се активира около 10 минути, като от време разбърквате. Излейте разтвора направо в ямата. Ако това не е възможно, то в най-близката до нея тоалетна, след което пуснете водата.

Препаратът е несъвместим с киселини, основи и дезинфектанти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top