Пребори се с алергиите с PIP Alergy Free

Страдате от алергии? Имате непоносимост към домашен прах и акари? А знаете ли, че има начин, с който да не се налага да чистите всеки ден?

Allergy Free е активен спрей против акари и домашен прах и причинените от тях алергии. Стабилизатор на домашната среда. Отлично средство за постигане на високо ниво на домашна хигиена – непознато до момента.

Знаете ли, че…?

 

Как да се предпазим от алергии - Ecocleaner

Основната среда на живот на праховите микроорганизми, познати още като акари, са матраците на леглата и спалното бельо. Там се създава най-благоприятна среда за развитието на тези малки микроорганизми, които не се виждат с просто око.

За тяхното добро развитие са необходими температура над 25 градуса и 75% относителна влажност. Леглата и диваните са идеална среда за тях.

Акарите не хапят и не жилят. Хранят се основно с мъртви кожни клетки. От човека падат средно по 1.5 грама мъртва кожа на ден. Приблизително по 0.45 кг за цялата година. Това е достатъчно да изхрани около един милион акара. Тези, намиращи се в спалното бельо извличат влага от дишането, потта и слюнката на човека.

 

Предпазване от алергии - Ecocleaner

Акарите в домашния прах са един от най-значителните източници на алергени, причиняващи алергична аста, хрема, конюнктивит и дерматит. Алергичната реакция към прахови микроорганизми е един от най-често срещаните проблеми в света.

Какво е решението?

PIP Allergy Free - Препарат против алергии - Ecocleaner

PIP Allergy Free е нов микробиологичен продукт, създаден за намаляване на общото въздействие на алергени, причинени от наличието на прахови микроорганизми. Ефективността на продукта е на много високо ниво. Използването на препарата позволява да се живее с по-малко строги процедури на почистване. Той подобрява качеството на живот на страдащите от алергии като алергична астма, хрема, конюнктивит и дерматит.

PIP Allergy Free е лабораторно тестван с доказан ефект. Чрез него можете да постигнете по-добро качество на живот и да се отървете веднъж за винаги от причинените от акарите алергии.

Защо да се доверите на PIP Allergy Free?

При елементарния храносмилателен тракт на праховите микроорганизми, голяма част от храносмилането се осъществява външно. То се осъществява чрез смесване на хранителни частици и с храносмилателни ензими. Те оставят навън известно време, преди да се поемат отново. Този процес се повтаря няколко пъти преди окончателното приемане на хранителните частици от акарите. Основните съставки, предизвикащи симптомите на алергии към прахови микроорганизми са ензимите върху хранителните частици и екстрементите на организмите, които оставят в текстила. В рамките на 10 седмици един прахов микроорганизъм произвежда около 2000 екстремента и още повече частично смлени хранителни частици.

PIP Alergy Free осигурява безопасен, биологичен и екологичен подход за решаване на проблема с акарите. Това се случва чрез създаване на неблагоприятна за праховите микроорганизми среда – много ниско съдържание на влага и консумация на източниците на алергени – хранителните частици и екстременти. За да се получи оптимален и стабилен резултат е особено важно продукта да се употребява често. Ежедневно през първата седмица и на всеки три дни след това. Проучването на многобройни случай показва, че качеството на живот на един алергичен човек силно се повишава с минимални усилия.

Как се използва PIP Alergy Free?

Напръскайте изцяло за 2-3 секунди леглото, матрака, спалното бельо, дивана, текстилните настилки, покривките и дрехите.

Честота – Ежедневно първите 7 дни и след това на всеки 3 дни.

При спазване на инструкциите за употреба, една опаковка е достатъчна за едно легло в продължение на няколко месеца.

С това ще приключим тази част от статията. Ако имате допълнително въпроси относно действието и употребата на PIP Alergy Free, потърсете ни на телефон: 052 50 40 49.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top