Пробиотично почистване и хигиена. Основни положения – част 1

[vc_row el_id=“1594215420484-be986884-b6a6″][vc_column el_id=“1594215420583-cad95734-99db“][vc_column_text]

Д-р Робин Темерман

Доктор по Микробиология

 

Въведение

През последните няколко години все по-често срещаме заглавия от типа „опасни, устойчиви на лекарства супер-микроорганизми. Все повече и повече болести, все по-малко антибиотици. Заплашени са хора и животни!“

Горните проблеми се дължат на нашето собствено поведение и неразбиране. С антибиотиците и дезинфектантите ние убиваме всичко, за да се предпазим. Този модел на мислене е остарял и погрешен!

От 25 години Chrisal прокарва път в разработването на устойчиви почистващи продукти, които комбинират ефективност с дълготрайност. Само тогава можем да дадем на нашите деца здраво и светло бъдеще в свят, където хората, животните и околната среда живеят в обща хармония.

Голямото предизвикателство на нашето време по отношение на хигиената е повишаване резистентността на микроорганизмите. Ние трябва да намерим начин да живеем СЪС микроорганизмите, вместо да мислим как изцяло да ги унищожим.

Chrisal откри решението и бързо се разпростира в различни сектори по целия свят. Предвид революционното естество на тази технология, хората задават много въпроси. Ние разработихме настоящия документ, за да отговорим на въпроси относно най-основните понятия от микробиологията, текущите проблеми и нашето решение.

След като прочетете този документ, вие ще разберете защо вие и други хора трябва да преминете още днес към устойчивата технология на Chrisal.

Надяваме се, настоящият материал ще ви бъде полезен!

Подпис - д-р Робин Темерман

Д-р Робин Темерман

Главен изпълнителен директор

д-р Робин Темерман[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top