Проблеми при почистване на химични и бактериални замърсявания – 2 част

[vc_row el_id=“1594214861358-2333570f-0e5a“][vc_column el_id=“1594214861506-b5007555-58cb“][vc_column_text]

Здравейте приятели на Ecocleaner!

Продължаваме с темата „Проблеми при почистването на химични и бактериални замърсявания”, като ще ви запознаем и с алтернативата, която ни предлага CHRISAL.

Компанията CHRISAL (Белгия) е разработила ново направление на хигиенни, санитарни почистващи средства, базирано на използването на пробиотични бактерии (PiP – Probiotica in Progress/ Пробиотици в развитие).
Концепцията PiP на компанията CHRISAL се състои в мениджмънт на микробите (управление на микробите): Необходимо е да се стремим към здрава и стабилна микробна общност, а не да се стремим към абсолютна и пълна стерилност на всяка цена.
Компанията CHRISAL решава проблемите по почистването чрез създаване (разработване и производство) на измиващи средства с нехимично действие (отделители) и пробиотици за почистване – очистители. Всички продукти действително са екологично безопасни, не предизвикват раздразнение и алергия, те са нетоксични, нелетливи, пожаробезопасни.

И така, за изпълнение на задачата по почистване в различни области от живота и дейността на човека, компанията CHRISAL предлага иновационни почистващи препарати – пробиотици PiP. Това са очистители, чийто състав е изграден от пробиотични бактерии.

Следва продължение.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top