Пролетно почистване на кухнята с Еcocleaner - Ecocleaner

Пролетно почистване на кухнята с Еcocleaner

Няма нищо по-хубаво от това да започнете пролетта в един по-чист и красив дом. Затова ние от Ecocleaner решихме да Ви помогнем с пролетното почистване!

Миналата седмица се справихме със спалните. Ако сте пропуснали началото на нашето приключение, прочетете предната ни статия. В нея можете да разберете каква е последвоталността на почистване.

А днес продължаваме темата! Запретнете ръкави, защото е време да довършим със започнатото!

Следващата стая, която трябва да почистите е кухнята.

Тук отново трябва да следвате същата логика и да започнете отгоре надолу – първо с тавана, а след това пременавайки към кухненските шкафове и пода.

Особеност при кухните е, че могат да бъдат с вградени или със свободностоящи електроуреди. Без значение каква е Вашата кухня, първо трябва да се справите с шкафовете. Съветваме Ви да работите последвоталено и да почиствате шкаф по шкаф. Така не само ще избегнете хаоса, но и ще Ви е по-лесно да организирате отново нещата в тях.

Използвайте: Home Office Hotel – универсален обезмаслител, след което забършете плотовете и шкафовете с влажна кърпа и подсушете.

След като приключите с обзавеждането, преминете към кухненските уреди.

Най-много време ще Ви отнеме да изключите и размразите хладилника. Затова започнете с него. Тук отново можете да използвате Home Office Hotel, защото има силно обезмирисяващо и обезмасляващо действие. Подходящ е както за вътрешността на уреда без електрическите части, така и за рафтовете и шкафовете.

За готварската печка, използвайте KITCHEN G5. Това е почистващ гелообразен препарат за обезмасляване на фурни, грилове, фритюрници, въздухопроводи, техническо оборудване и други силно замърсени повърхности.

Следва да преминете към пода.

Първо използвайте прахосмукачка, за да премахнете праха, които е останал по време на почистването на обзавеждането и пода. А след това измийте настилката с Еcocleaner или Floor. И двата препарата са изключително подходящи в случая.

С това приключихме с почистването на кухнята. Следете нашия блог, защото скоро ще продължим с трапезарията и банята.

1 thought on “Пролетно почистване на кухнята с Еcocleaner”

  1. Деница Гърбачева

    Страхотна статия! Пролетното почистване е прекрасна възможност да освежя и почистя кухнята си от натрупаните замърсявания и да я направя по-хигиенична и приятна за използване. От години използвам препаратите на Ecocleaner и съм изключително доволна, сега отново ще им се доверя и ще си закупя препарати за пролетното почистване. Препоръчвам ги на всеки, който не ги е използвал все още.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top