Пролетно почистване на спалнята с Еcocleaner

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Отново е пролет! Идеалното време за невероятни емоции и нови преживявания. Но преди да излезете от дома си, може би е време да изчистите праха, паяжините в ъглите и да организирате гардeробите. Или с други думи да направите всичко онова, което сте отлагали цяла зима.

В тази статия ще Ви помогнем да направите пролетното почистване по-бързо и ефективно с нашите съвети.

Много хора си мислят, че няма нужда от точна определена последователност, когато почистват основно дома си. Някои започват с банята, а след това преминават към кухненските шкафове, връщат се в спалнята и пускат прахосмукачка. И накрая завършват с почистване на спалнята и коридора. Но по този начин единствено разнасят прахта и удължават почистването.

Ние Ви съветваме – започнете първо със спалнята.

Правилният метод на почистване е от горе на долу. Пуснете прахосмукачката и използвайки някоя от малките й приставки почистете внимателно таваните и паяжините по ъглите. Преминете към стените и ги забършете с универсален почистващ препарат. Ние Ви препоръчваме:[/vc_column_text]

[vc_column_text]Изнесете килимите на балкона и ги изтупайте. За по-добър резултат можете да ги изперете с Carpet – за ръчно почистване и пране на килими, мокети и дамаски.

Преминете към огледалата и прозорците. Използвайте кърпи от микрофибър и нашият почистващ препарат Glass – за почистване на стъкла и огледала.

Продължете с праха. Използвайте отново микрофибърна кърпа и оберете праха от всички мебели и повърхности. Ние Ви препоръчваме да използвате:  Glass или Home Office Hotel в зависимост от повърхностите, които почиствате.[/vc_column_text]

[vc_column_text]Трябва да обърнете внимание и на леглото си. За борба с акарите и алергените, оставени от тях Ви препоръчваме да използвате PIP Allergy Free.

След като приключите и с това, можете да пуснете отново прахосмукачка и да почистите пода. А след това в зависимост от подовата настилка, можете и да го измиете препаратите: Ecocleaner или Floor.

С това ще завършим тази статия. Следете нашия блог, защото скоро ще продължим с пролетното почистване и на останалите стаи у дома.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

1 thought on “Пролетно почистване на спалнята с Еcocleaner”

  1. Станислава Манолова

    Много полезна статия! Аз съм домакиня със три деца и ми отнемаше много време да почистя целия апартамент. От както започнах да използвам препаратите на Ecocleaner времето ми за чистене се преполови. С тях почиствам бързо, лесно и без много усилия, много са ефикасни и екологични. Хубавото, е че имат препарати за всяко помещение на дома, припоръчвам ги горещо на всеки.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top