Пролетно почистване с Ecocleaner

[vc_row el_id=“1594117268395-15f68f07-082d“][vc_column el_id=“1594117268452-ae628548-3fe1″][vc_column_text]Началото на март е един от най-красивите периоди в цялата година. Природата се пробужда от дългия зимен сън, а с това и всичко около нас се обагря в различни цветове. Но нека да не забравяме, че този месец е най-подходящ за пролетно почистване. Щом стане въпрос за основно почистване на жилището, едва ли някой би могъл да Ви даде универсална формула, с която да спестите време и усилия. Затова запретнете ръкави и нека да започнем пролетта в чист и бляскав дом.
В тази статия ще Ви дадем основна информация как да оптимизирате пролетното почистване на дома си, на какви почистващи препарати да заложите и как да се справите с упоритите замърсявания. Ще Ви помогнем да спестите време и да завършите деня с усмивка на лицето. Защото Ecocleaner е Вашият верен помощник в борбата с бактериите и мръсотията.
Кои са проблемите, които можете да срещнете по време на пролетното почистване?
Според повечето хора, почистването на дамаските на мебелите са един от най-големите проблеми, пред които могат да се изправят. За тях петната от вино, червило и други различни замърсявания са изключително упорити и отнемат много от времето им. Истината е, че повечето зацапвания се почистват много по-лесно, когато са пресни. Например лекетата от вино трябва веднага да се посипят със сол и да се остави да попие. А когато платът изсъхне, солта трябва да се почисти. За съжаление, ако са престояли или засъхнали, ще Ви е необходима допълнителна помощ, за да се отървете от тях.

Ние Ви препоръчваме:

Spot – Напълно безопасен препарат, подходящ за отстраняване на петна от всякакви тъкани и текстилни повърхности. Отстранява щателно и бързо всички видове замърсявания

Spot - Препарат за петна

Освежаването на килимите са още едно нещо, което може да Ви забави и да Ви струва много усилия и нерви. Освен това обемните и тежките килими са трудно подвижни и се почистват трудно.

Ние Ви препоръчваме:

Carpet – За ръчно за почистване и пране на килими, мокети, дамаски и автомобилни тапицерии

Carpet - Препарат за пране на килими

Безопасен почистващ препарат за пране на текстил. Добре прониква в материята и отделя замърсяванията в дълбочина. Освежава цветовете.
Друг често срещан проблем е почистването на натрупания прах и мръсотията по прозорците. Много хора, просто ги забързват отвътре с влажна кърпа, но това въобще не е ефективно за премахването на замърсяванията. Освен така стъклените повърхности още повече се замазват.

Препоръчваме Ви:

Glass – За почистване на стъкла и огледала

Glass - Препарат за почистване на стъкла

Той е безопасен и безвреден препарат за стъклени повърхности с висока почистваща и обезмасляваща способност. Антистатик. Не съдържа спирт.

Надяваме се, отново да сме Ви били полезни и поне малко да сме Ви помогнали да се справите по-бързо с пролетното почистване. Ако се нуждаете от още съвети, можете да разгледате предишните ни статии или да посетите нашия магазин.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top