С грижа за съдовете и ръцете от Еcocleaner

С грижа за съдовете и ръцете от Еcocleaner

Домакинската работа – досадно задължение, от което няма как да избягаме. И макар понякога да ни се иска да зарежем мивката зарината със съдове, това само ще отложи неизбежното. Но понякога да се отървем от замърсяванията по чиниите и тавите е толкова трудно, че губим много време и усилия в почистването им.

Несъмнено и Вие като много хора използвате веро. Но дали това е най-доброто, което пазара може да Ви предложи? Няма как да не сте видели поне две реклами в последната седмица, в която да представят този препарат като най-добрия вариант за съдовете и ръцете Ви. Повечето реклами определят различните марки като магьосници в кухнята. Изтъкват предимствата на верото – грижа за кожата и съвършена хигиена за съдовете.

Перфектно, нали? Но зачитали ли сте се някога в малките букви на етикета на Вашето веро? Е, направете го още сега и сами ще видите колко ВРЕДНИ химични вещества има в него. Те не само проникват в кожата Ви, изсушавайки я, но и остават по чиниите, колкото и старателно да сте ги измили. Освен, че тези химии си взаимодействат с Вашата кожа, докато миете чиниите Вие ги вдишвате. А това може да доведе до развитието на много алергии и респиратори заболявания.

Има ли алтернатива на верото? Вече да!

Препарат за съдове

Препоръчваме Ви PIP Dish Soap – пробиотичен гел за съдове. Концентриран пробиотичен препарат за измиване на съдове и чинии. Създава безопасна микрофлора, която намалява риска от развитие и разпространение на патогенни

Подпомага поддържането на естествения киселинно-защитен слой, който отговаря за защитата на кожата от бактериални и гъбични инфекции. НЕ замърсява отпадните води и околната среда.

Разгледайте нашия сайт и се убедете сами в свойствата на продуктите ни. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top