Три интересни факта за перилните препарати - Ecocleaner

Три интересни факта за перилните препарати

Съдържание


Три интересни факта за перилните препарати

Прането е проста и рутинна задача. Не отнема много време, ако имате правилния перилен препарат, който да премахне замърсяванията и петната. Но това не винаги е било така. Преди време хората не са разполагали с перилни препарати и перални. Трябвало е да перат на ръка и да отделят часове, за да се справят с мръсните дрехи.

За римляните чисто белите дрехи били от особено значение. Затова използвали амоняк, който се съдържа в урината за почистване и избелване. Методът им на пране бил подобен на съвременното химическо чистене.

Първо извличали амоняка и го разреждали с вода. В получената смес накисвали дрехите и ги притискали, за да се накиснат. Накрая ги изплаквали в чиста вода и ги оставяли да се изсушат на слънце.

Как да различим качествените перилни препарати?

Не можете да разграничите перилен препарат, освен по опаковката? Друг интересен факт е, че въпреки многобройните си почистващи свойства, стандартните препарати оставят нещо от себе си!

Една малка част от съставките им, дори и след многократно изплакване, остава в тъканите. Носейки дрехите, тези вещества достигат кожата ни и стават причината за  много алергични реакции. Затова експертите препоръчват прането да се изплаква няколко пъти с топла вода и поне веднъж със студена.

Как да изберем добре изпиращи перилни препарати?

Ние от Ecocleaner Ви препоръчваме нашите продукти. Разполагаме с различни перилни препарати, които можете да закупите от магазина ни в град Варна или да поръчате онлайн!

Свържете се с нас на телефон: 052 50 40 49  и ние ще Ви помогнем със съвет при избора на перилни препарати в град Варна.

1 thought on “Три интересни факта за перилните препарати”

  1. Назик Шабанова

    Много полезна информация! Аз лично имам проблем с кожата, правя алергии от по-агресивни препарати. От както използвам перилните препарати на Ecocleaner нямам никакви проблеми, те са изключително качествени продукти. Препоръчвам ги горещо на всички хора, които имат проблеми с кожата!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top