Без алергии у дома - Почистващи препарати Ecocleaner

Без алергии у дома

PIP Allergy Free - Препарат против алергии - Ecocleaner

Домът е нашата крепост, но понякога тя е завладяна от алергени като домашен прах и акари. Това не само влошава качеството на нашия живот, но създава неудобство и предизвиква редица неприятни симптоми. Те могат да бъдат кихане, кашляне, затруднено дишане, сърбящи и сълзящи очи, запушен нос, подпухване на кожата, астма и други.

Какво представляват праховите акари?

Праховите акари са изключително малки микроорганизми, които не могат да се видят с просто око. Принадлежат към семейството на паяците. Алергичните реакции от тези микроорганизми е най – често срещаната и изисква усилия на хората да пригодят средата в която живеят, и да на малят неприятните симптоми причинени от праховите акари. Те не хапят и не жилят. За тяхното развитие са необходими топлина над 25 градуса и 75% влага (леглата и диваните са идеалната среда за тях). Хранят се основно с мъртви кожни клетки. От човек пада средно около 1.5 g мъртва кожа на ден, което е достатъчно за изхранването на един милион акари.

Затова много алерголози ги определят като най-често срещаните алергени на закрито.

Къде се срещат най-често праховите акари?

Праховите акари могат да бъдат открити не само в домашния прах, но и в матраците, възглавниците, завивките и одеялата. Благоприятна среда за тяхното развитие са и диваните, всички подплатени части на столове и табуретки, килими, завеси и дори плюшени играчки.

А знаете ли, че…?

Много хора си мислят, че ще се отърват от праха и акарите, ако редовно почистват дома си. Но след почистване с прахосмукачка, метене или избърсване на праха, симптомите се обострят още повече.
Причината е, че при тези видове почистване, във въздуха се разпръскват финни прахови частици .Така въздухът в помещението се насища с тях и ги прави по-лесни за вдишване.

Тогава как можете да облекчите симтомите, предизвикани от тези алергени?

Ние от Еcocleaner Ви препоръчваме PIP Allergy Free.

PIP Allergy Free е пробиотичен почистващ препарат от ново поколение. Той е създаден да намали общото въздействие на алергиите, причинени от праховите микроорганизми. Ефективността му е толкова голяма, че Ви позволява да създадете една здравословна среда, без да се налага да почиствате ежедневно.

Причината е, че пробиотичните бактерии (bacillus subilis) в PIP Allergy Free са активни консуматори на въглерод и протеини. Това е и основния им начин на действие. Те директно консумират хранителните частици и екскременти на микроорганизмите. Така за праховите микроорганизми и акари се създава неблагоприятна среда за живот и развитие.

В резултат на това, количеството алергени и алергичния натиск се намаляват. PIP Allergy Free с уникалния си начин на действие допринася за по-слабо въздействие на алергените.

Как да използвате PIP Allergy Free у дома?

Разклатете продукта преди употреба. Започнете да пръскате последователно за 2-3 секунди матрака на леглото, спалното бельо и тесктилните настилки. Препоръчваме Ви да го използвате ежедневно в първите 7 дни, а след това на всеки 3 дни.

PIP Allergy Free е изключително икономичен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top