Индустриално почистване? - Почистващи препарати Ecocleaner

Индустриално почистване

индустриален обезмаслител
Industrial-G5-1L почистващ препарат

За разлика от нашите домовете и офис пространства, индустрията има строго специфични нужди. В нея се включват предприятия, фабрики, производствени цехове, складове и всякакви промишлени съоръжения.

Тук говорейки за почистване нямаме предвид избърсване на праха от повърхностите или измиване на пода с обикновен препарат. В зависимост от дейността на фирмата, помещенията може да са силно замърсени или да има силно омаслени зони.

Какви почистващи препарати да изберете?

Много собственици на предприятия се опитват да спестят от разходите и залагат на обикновени почистващи препарати за дома. Но това не е правилно решение! Конвенционалните препарати са предназначени за бита. Те не могат да почистят замърсявания от масло, никотинови отлагания, вещества като меркаптан и други.

Затова Ви предлагаме да заложите на почистващи препарати, специално предназначени за индустрията. В тяхната формула е заложено, ефективно да почистват и да имат силно обезмасляващо действие. Така можете да гарантирате не само висока хигиена на работното място, но и БЕЗОПАСНОСТ на Вашите служители.

Как да използвате препаратите на Ecocleaner?

За почистване на помещения, повърхности и техническо оборудване Ви препоръчваме:

INDUSTRIAL – силно концентриран обезмаслител за техническо оборудване и елементи.

Нанася се ръчно или машинно. Препарата е подходящ за използване във вибрационни вани за многократна употреба. Допуска се разреждане до 1:10.

INDUSTRIAL G5 ─ гелообразен обезмаслител за почистване на техническо оборудване. Гелообразната му струкура го прави подходящ за почистване на вертикални повърхности, като метални резервоари и цистерни.

Препаратите INDUSTRIAL и INDUSTRIAL G5 можете да използвате за безупречно и безопасно почистване на всякакви повърхности, като метал, дърво, гума, пластмаса и текстил. Те не съдържат фосфати и са биологично разградими.

Shopping Cart
Scroll to Top