Почистване след домашните любимци - Почистващи препарати Ecocleaner

Почистване след домашните любимци

Как да почистваме и поддържаме помещения, в които се отглеждат домашни любимци?

Животните са нашите най-добри приятели и незаменима част от семейството ни. Да се порадваш на кучето на приятел е така разтоварващо и весело занимание. А да погушкаш меката котка с нежна козина е толкова успокояващо. Присъствието на домашни любимци е наистина прекрасно. Но четириногите приятели освен добра компания, са и голяма отговорност. Единствено хората отглеждащи животни у дома знаят, че почистването след тях е трудна задача. Наред с това и поддръжката на реда и чистотата са изключително трудоемки.

Друг голям проблем на стопаните на кучета и котки е неприятната миризма. Понякога колкото и усилия да влагат в почистването, тя просто става по-остра и нетърпима. С времето привикват към нея и престават да я усещат.

За съжаление, това не премахва миризмата. Тя продължава да е там и да се разнася навсякъде. Прикриването на напишканите килими, дивани и матраци с чисти завивки не е ефективно решение.

А Вие имате ли куче или котка? А искате ли домът Ви винаги да бъде чист и да мирише приятно?

Забравете за белината и препаратите с хлор! Доверете се на Ecocleaner! Защото само ние можем да Ви помогнем да се отървете веднъж завинаги от лошите миризми.

1 стъпка

Започнете с почистването на клетката.

Разредете необходимото количество Ecocleaner for Pets в помпа или бутилка и с получения разтвор почистете клетката.

За целта можете да използвате и готовия за употреба препарат Cat&Dog. Напръскайте и отстранете мръсотията с кърпа или домакинска хартия.

2 стъпка

Почистване тоалетната на домашния любимец.

Можете да го направите, като използвате препаратите Cat&Dog или пробиотичния препарат Ecocleaner for Pets.

3 стъпка

Почистване на замърсените с урина и други екскременти килими, мокети или дивани.

Разредете необходимото количество Ecocleaner for Pets в помпа или подходящ съд. С получения разтвор изперете поразеното място.  Подсушете със суха кърпа.

4 стъпка

Заемете се с почистването на пода.

Започнете с местата, които домашният любимец е замърсил с урина или други екскременти. Можете да почистите самото място като използвате пробиотичния препарат Ecocleaner for Pets в малко по-висока концентрация. Това ще Ви даде пълно почистване и обезмирисяване на поразената зона.

За общо поддържащо почистване: Добавете необходимата доза Ecocleaner for Pets в кофа с 2-3 литра топла вода с температура около 40°- 50°С. Потопете мопа в приготвената течност, изцедете го и започнете почистването.

1 thought on “Почистване след домашните любимци”

  1. Росен Павлов

    Благодаря ви за интересната и полезна статия. Особено ми хареса начинът, по който сте обяснили как да се справя с различните видове нечистоти и как се поддържа дома в идеално чисто състояние, дори с животно в него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top