Полезни съвети за Коледно-почистване парати Ecocleaner

Полезни съвети за Коледно почистване

[vc_empty_space height=”90px”]

Ако четете тези редове, значи отново наближава любимия на малки и големи празник – Коледа. Вероятно и Вие като нас сте заети да търсите перфектните подаръци за Вашето семейство, роднини и приятели. Трябва да помислите и как да украсите дома си, за да внесете онова неповторимо празнично настроение.

Всичко това звучи толкова страхотно, че едва ли Ви се иска да се сещате за домашните си задължения. Но независимо дали Ви харесва или не, „Коледното почистване” е задължително преди празниците.

Ако почистването в този натоварен период Ви се струва непосилно, ние от Ecocleaner ще Ви помогнем с няколко практични и полезни съвета.

Нека да започваме! Преди да запретнете ръкави, обиколете къщата си и отбележете кои са най-замърсените и проблемни зони, на които трябва да обърнете внимание.

Започнете с кухнята!

Може това занимание да Ви се струва безсмислено, защото само след няколко дни ще се впуснете в незабравими кулинарни изживявания. Когато искате да получите перфектни резултати, е задължително да се погрижите за чистотата на електроуредите и повърхностите.

Първата стъпка е да се погрижите за всички повърхности.

Препоръчваме Ви Home Office Hotel – универсален обезмаслител. Това е мултифункционален почистващ препарат, подходящ за всички видове гладки повърхности като PVC, пластмаса, дърво, керамика, стъклокерамика, текстил, метал и други.

С него можете много лесно да отстраните замърсяванията и да почистите в дълбочина.

Втората стъпка е да почистите хладилника и електроуредите.

Съветваме Ви да използвате Kitchen G5 – обезмаслител за кухненско оборудване. Това е почистващ гел, който е идеален за фурни, грилове, фритюрници, въздухопроводи, техническо оборудване и други силно замърсени повърхности.

Продължете с почистване на всички килими и подови повърхности във Вашия дом.

Нашите специалисти Ви съветват първо да забършете праха от всички мебели по стаите, а след това да пуснете прахосмукачка. Когато го направите, можете да преминете към почистване на килимите и дамаските.

Използвайте Carpet ръчно – за почистване и пране на килими, мокети и дамаски. Това е напълно БЕЗОПАСЕН и безвреден препарат, който е специализиран за ръчно почистване и изпиране на килими, мокети и дамаски.

След като се погрижите за тях, можете да преминете към подовите повърхности. Ние Ви препоръчваме Floor ръчно – препарат за всички видове подови настилки.

Това е силно концентриран и безвреден препарат за ежедневно ръчно почистване на твърди подови настилки – теракот, гранитогрес, мрамор, мозайка, паркет, ламинат, балатум и други. Най-голямото му предимство е, че отстранява щателно и ефективно замърсяванията. Има приятен аромат на бор или лимон.

Завършете с почистване на банята и тоалетната.

Това е може би най-трудната зона за почистване. Последователността, която Ви препоръчваме е следната:

 • Отпушване на сифоните, за да може водата да се оттича свободно.
 •  Почистване на плочките и фугите с Ecocleaner или LIMPIATODO AMONIACAL.
 •  Почистване на ваната, душ кабината и мивката с Ecocleaner или LIMPIATODO AMONIACAL.
 • Премахване на варовика по санитарния фаянс с ACID или ACID super.
 • Почистване на тоалетната чиния и бидето с WC Gel, ACID или ACID super.

Можете да намерите точната последователност, предимствата и как да използвате нашите препарати в „Почистване на банята и тоалетната”. Там ще откриете много полезна информация, която ще Ви помогне да почистите ефективно банята и тоалетната си.

Не пропускайте да разгледате и нашия онлайн магазин. Надяваме се в него да откриете своите нови почистващи препарати, които да Ви помогнат да спестите много време и усилия от Коледното почистване.

3 thoughts on “Полезни съвети за Коледно почистване”

 1. Александър Петров

  Страхотна статия! Много ми помогна покрай празниците.

 2. Асен Росенов

  Благодаря на тази статия, беше много по-лесно да се подготвя за Коледа. Особено бях хубаво изненадан от съветите за ефективно почистване на елхите и украсата. Това ми помогна да спестя страхотно много време и да се фокусирам на подготовката на сладкишите и другите дейности, които са важни за мен по време на тази специална празник. Благодаря ви от душа за този полезен ресурс!

 3. Димитър Иванов

  Статията “Полезни съвети за Коледно почистване” на Ecocleaner.bg е изключително полезен ресурс за всеки, който желае да почисти дома си за Коледните празници. Статията предоставя много информация и конкретни съвети за почистване на различни видове повърхности и материали в дома, като предлага идеи за почистване на плочки, мека мебел, дървени подове и много други.
  Почистването на дома за Коледните празници може да бъде трудна задача, особено ако имате гости или планирате да организирате големи обяди и вечери. Тази статия ще ви помогне да се организирате по-добре и да извършите ефективно почистване на дома си, за да го направите уютен и приятен за гостите ви.

  Статията предлага много полезни съвети и техники за почистване, като препоръчва използването на естествени почистващи средства, които са екологични и безопасни за домашните любимци и децата. Статията разглежда и различните видове почистващи препарати, които могат да бъдат използвани за почистване на различни видове повърхности, като предлага подробни инструкции за тяхното използване.
  Една от най-полезните части на статията е разделът за почистване на дървени подове. Този вид повърхност изисква специална грижа и внимание, за да бъде запазен в добро състояние. Статията дава полезни съвети за почистване на дървените подове, като предлага съвети за използване на меки почистващи препарати, които няма да повредят повърхността.

  Освен това статията разглежда и почистването на мека мебел. Това е важна тема, тъй като меката мебел може да събира прах и мръсотия, които могат да предизвикат алергии и да направят дома неприятен за живеене. Статията предлага съвети за почистване на различни видове мека мебел, като разглежда как да се почистят дивани, столове и други видове мека мебел.
  Важна част от статията е и съветите за почистване на банята. Това е едно от най-чувствителните места в дома, където може да се събира много мръсотия и бактерии. Статията предлага полезни съвети за почистване на плочки, душ кабини и други части от банята, като препоръчва използването на естествени почистващи средства и дезинфектанти, които са безопасни за здравето.

  Освен това статията предлага идеи за организиране на почистването и разпределението на задачите между членовете на семейството. Това е много важно, тъй като почистването на дома може да бъде трудна задача, която изисква много време и усилия. Статията предлага съвети за по-ефективно организиране на почистването, като разглежда как да се създаде график за почистване и как да се разпределят задачите между членовете на семейството.
  Накрая, статията предлага идеи за украса на дома за Коледа. Това е много важна част от празничното настроение и може да направи дома ви още по-приятен и уютен за гостите ви. Статията предлага идеи за украса на различни части от дома, като разглежда как да се украсят стени, врати и прозорци.

  Като цяло, статията “Полезни съвети за Коледно почистване” на Ecocleaner.bg е много полезен ресурс за всички, които желаят да почистят дома си за Коледа. Статията предлага много информация и конкретни съвети за почистване на различни видове повърхности и предоставя идеи за организиране на почистването и украса на дома за празниците. Това е много полезен ресурс за всички, които търсят начини да направят дома си по-чист, по-красив и по-уютен за Коледа.
  Важно е да се отбележи, че статията препоръчва използването на естествени почистващи средства и дезинфектанти, които не са вредни за здравето. Това е много важен аспект, тъй като някои химикали могат да бъдат опасни за здравето и да предизвикат алергии и други проблеми. Статията предоставя полезна информация за естествени почистващи средства и дезинфектанти, които са безопасни за здравето и могат да се използват без притеснения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top