Полезни съвети за почистване на дома и офиса - Ecocleaner


Писна Ви да купувате различни препарати за дома и офиса? Търсите почистващи продукти, с които да премахнете замърсяванията и да създадете здравословна среда?

Ние от Екоклийнър Ви предлагаме нашия ПРОМО пакет за дома и офиса!

Стъпка 1

Започнете с почистване на стъклата и всички стъклени повърхности.

Използвайте Glass, който е подходящ за почистване на стъкла, огледала и инокс. Препаратът се предлага готов за употреба. Затова единственото, което трябва да направите е да използвате пулверизатора и да напръскате замърсената повърхност. След това разтъркайте и забършете с подходяща кърпа.

Стъпка 2

Преминете към банята и тоалетната. Тук Ви препоръчваме да се доверите на Acid – за варовикови отлагания върху санитарен фаянс.

Препаратът се предлага готов за употреба. Използвайте пулверизатора и нанесете върху повърхността, която искате да почистите. Изчакайте да подейства около 20 секунди до 1 минута, в зависимост от степента на замърсяване.

След това разтъркайте и изплакнете. Ако по фаянса има повече наслагвания и натрупвания, повторете отново.

Стъпка 3

Времете е да обърнете внимание и на кухнята! Home Office Hotel е универсален обезмаслител. Подходящ е за PVC, пластмаса, дърво, керамика, стъклокерамика, кожа, текстил, метал и други.

Използвайте пулверизатора и напръскайте повърхността, която искате да почистите. Ако е по-замърсена, изчакайте да подейства и след това забършете с подходяща кърпа.

Стъпка 4

Завършете като почистите подовете с Floor. Има висока почистваща и обезмасляваща способност, подходящ е за всички твърди подови настилки.

Препаратът е концентрат. 3-4 капачки от концентрата се разреждат в 5 литра топла вода. Използвайте получения разтвор като нанесете по повърхността и разтъркате. При необходимост се подсушава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top